top of page
DSC04739_edited.jpg

BLI VÅR PARTNER

Tillsammans med våra partnerföretag arbetar vi för att uppnå en jämn maktbalans i näringslivet!

Våra partners visar med konkreta initiativ att fler kvinnor ska upptäcka värdet av att jobba i ledande roller. Genom Female Leader Engineer skapar vi möjligheten för våra partnerföretag att attrahera och rekrytera framtidens kompetens och bidra till en jämnare maktbalans i näringslivet. 

Female Leader Engineer Logga
VÅRA PARTNERS

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA PARTNERS

Ericsson ny logga (1) (1).png
fortum_logo_RGB.png
SCANIA_L (1).PNG
SANDVIK_transparens.png
SKANSKA-orig-logo-RGB-534 (1).png
KONE_transparent.png
SSAB_logo.png
Stora Enso_Transparent.png
Kvinnokompetesen (1).png
christopher-burns-8KfCR12oeUM-unsplash.j
Our offer

VAD VI ERBJUDER

REKRYTERA TOPPTALANGER

 

Under programmet får ni möjlighet att knyta kontakt med deltagarna och visa upp er verksamhet. På så sätt har ni möjlighet att attrahera och rekrytera talanger med potential att bli framtidens ledare.

BREDDA ER MARKNADSFÖRING
 

Programmet marknadsförs både fysiskt, via sociala medier och nätverk på samtliga tekniska universitet i hela Sverige och därmed syns ni brett mot alla inriktningar och årgångar. 

BYGG ER PIPELINE

 

Som partners får ni tillgång till alla studenter som sökt till programmet, utöver deltagarna. Det innebär en möjligheten att bygga en pipeline som bidrar till ökad mångfald och kompetens för framtida rekryteringar. 

SYNS I JÄMSTÄLLDHETSFRÅGAN

 

Som partnerföretag syns ni tillsammans med oss i jämställdhetsfrågan. En stor andel av dagens studenter, både manliga och kvinnliga, sätter stort värde i att bolag engagerar sig i jämställdhetsfrågan.

we <3 partner testimonials

”Vi vill ha fler kvinnor i ledande positioner. Därför vill Fortum vara med och bidra till att ge ingenjörsstudenter en bättre bild av hur vi ser på öppet ledarskap och möjligheten att växa och utvecklas i arbetet.”

- Simon-Erik Ollus, Executive VP, Generation, 

Fortum

bottom of page