top of page

OM OSS

VÅR HISTORIA

Vår vision är enkel: Vi vill att makten i näringslivet ska vara jämnt fördelad mellan kvinnor och män. Att komma dit, inte så enkelt. Vi började vår resa 2013 när fyra ingenjörer grundade kärnan i vår verksamhet: utvecklingsprogram för ingenjörsstudenter i slutet av sin utbildning.

 

Vi vet att det är fler som delar vår vision och idag är vi stolta över att samarbeta med några av de mest framgångsrika företagen i Sverige för att förvandla vår vision till verklighet. Vi driver tre utvecklingsprogram: Female Leader Engineer, Female Digital Engineer och Female Technical Engineer. Genom våra program har vi skapat ett stort nätverk bestående av främst kvinnliga ingenjörer med mellan 1 och 20 års arbetslivserfarenhet inom ledarskap, digitalisering och teknik.

 

För att nå vår vision hjälper vi våra partners att attrahera den kompetens de behöver genom vårt nätverk. Vi är deras People Partner och vi arbetar med rekrytering, event och utvecklande workshops. Vår rekrytering bygger på att hitta kandidater med olika erfarenheter och från olika branscher för att skapa en bra match för både företaget och individen.

MER OM OSS

Här kan du läsa och lära dig mer om vad vi gör:

FDE.png

Ett program för ingenjörsstudenter som vill forma och driva utvecklingen inom tech.

FTE.png

Ett program för ingenjörsstudenter som med hjälp av teknik vill lösa framtidens problem och utmaningar.

CoGig transparent.png

Din people partner som skapar skräddarsydda lösningar genom rekrytering, workshops och event.

bottom of page