top of page

FÖR STUDENTER

ANSÖKNINGSPROCESSEN

För att säkerställa att vi väljer de ingenjörsstudenter med högst potential att bli framgångsrika ledare använder vi en vetenskaplig urvalsprocess baserad på meritokratisk bedömning. Vi tror dock att drivkraft och intresse är den viktigaste aspekten av en ansökan – så var inte rädd för att ansöka.

ansökning female leader engineer

ANSÖKAN

LOGISKT TEST

PERSONLIGHETSTEST

BEDÖMNING

ANTAGNINGSBESKED

ANSÖKAN TILL FEMALE LEADER ENGINEER 2024 ÖPPNAR DEN 12 AUGUSTI.
CONNECTA MED OSS FÖR ATT FÅ EN NOTIS OM NÄR ANSÖKAN ÖPPNAR!

1. ANSÖKAN

Se till att ditt CV är helt uppdaterat och att du lyfter fram eventuella erfarenheter inom ledarskap. Istället för ett personligt brev kommer du att svara på två enkla frågor om din erfarenhet och ditt intresse för ledarskap, samt var du ser dig själv professionellt om 3-5 år.

_MG_4298.JPG

2. LOGISKT TEST

Du kommer att genomföra ett test i logiskt resonemang i Alva Labs-plattformen. Genom testet kan vi undersöka din förmåga att resonera och dra logiska slutsatser från mönster av varierande komplexitet, vilket enligt forskning visar sig kunna förutsäga analys-och problemlösningsförmåga.

3. PERSONLIGHETSTEST

Du kommer också att genomföra ett personlighetstest som en del av ansökningsprocessen. Det finns två anledningar till detta; Det är ett utmärkt tillfälle för dig att få prova på och lära dig mer om dig själv. Vi kan också se hur din personlighet matchar en profil av personlighetsdrag som vanligtvis ses hos framgångsrika ledare. Om du blir uttagen till programmet får du chans att djupdyka ytterligare i detta.

4. BEDÖMNING

Efter att ha skickat in din fullständiga ansökan och båda psykometriska testerna kommer våra rekryterare på CoGig att bedöma din ansökan utifrån meriter, testresultat och framförallt ditt intresse för ledarskap och partnerföretagen.

5. ANTAGNINGSBESKED

Antagningsbesked ges per telefon till de som väljs ut till programmet. Om du inte har blivit antagen får du besked via e-post.

OM DU INTE BLIR ANTAGEN TILL ÅRETS PROGRAM

Tyvärr kan vi inte ta emot alla sökande till programmet, men misströsta inte. Du kommer att få möjlighet att söka till våra andra talangprogram som arrangeras under våren; Female Tech Engineer och Female Technical Engineer. 

bottom of page