top of page
kvinnliga ingenjörer som skrattar under talangprogrammet female leader engineer

FÖR FÖRETAG

PARTNERSKAP I PROGRAMMET

LETAR DU EFTER ETT NYTT SÄTT ATT HITTA TALANGER? 

Som partner till ett av våra tre talangprogram Female Technical Engineer, Female Leader Engineer och Female Tech Engineer erbjuds du en unik möjlighet att attrahera och rekrytera kvinnliga och icke-binära ingenjörer noggrant utvalda för sin kompetens och sitt intresse.

MÖT VÅR PARTNERS

STEG FÖR STEG

Nedan kan du lära dig mer om de huvudaktiviteter som ingår i programmet och din roll som partner. Den gemensamma nämnaren för alla aktiviteter är betoningen på att nätverka och utforska möjliga matchningar för din organisation bland deltagarna. 

På Assessment Day möter du de 25 deltagarna för första gången och får chansen att utvärdera deras prestationer under en case-övning. Detta ger dig en överblick av studenternas problemlösningsförmåga och förmåga att samarbeta med andra. I förväg får du tillgång till varje elevs profil och personliga videopresentation.

4.png
5.png

Female Leader Engineer är ett lysande initiativ för att arbeta för större mångfald och för att skapa förutsättningar för fler kvinnor på ledande positioner. Dessutom är det otroligt inspirerande att få möjligheten att träffa så många duktiga framtida ingenjörer med enorm potential

Anna Carmo e Silva
Senior Vice President, Strategy and Corporate Management, Scania Group

VÅRT ERBJUDANDE

Talangprogrammen är en del av CoGigs tjänster som People Partner. Vi gör vårt bästa för att sätta oss in i era behov och utmaningar för att kunna stödja er i att attrahera och rekrytera de bästa talangerna. Som partner i ett av våra talangprogram får du möjlighet att:

REKRYTERA DE BÄSTA TALANGERNA

Under programmet får du möjlighet att bygga ett nätverk av kvinnor och icke-binära personer inom ingenjörsstudier och presentera din organisation på ett unikt sätt. Detta ger dig en bra utgångspunkt för att attrahera och rekrytera talanger med potential att bli framtidens ledare. 

SÄTT EN PERSONLIG TOUCH PÅ DITT EMPLOYER BRAND

Programmet marknadsförs både personligen, via sociala medier och nätverk på alla tekniska universitet i Sverige. Den största skillnaden mot andra initiativ för att skapa ett varumärke är att programmet betonar personliga relationer som gör det möjligt för dig att bygga ett underhållbart och långsiktigt nätverk. 

BIDRA I JÄMSTÄLLDHETSFRÅGAN

Du ses tillsammans med CoGig när vi arbetar för ökad jämställdhet. En stor del av dagens studenter, både män och kvinnor, sätter stort värde på företag som är engagerade i jämställdhetsfrågan. 

BYGGA EN PIPELINE AV KANDIDATER

Som partners får du tillgång till alla studenter som sökt till programmet, förutom deltagarna. Detta ger dig en möjlighet att bygga en kandidatpipeline med mångfald och en mix av kompetenser för framtida rekrytering. 

Letar du efter mer seniora profiler att rekrytera eller vill du utöka ditt nätverk av kvinnliga och icke-binära ingenjörer för framtiden? Som din People Partner har CoGig flertalet beprövade och framgångsrika koncept för att hjälpa ert företag att attrahera, rekrytera och behålla talanger inom ledarskap, tech och andra tekniska specialistområden.

FEMALE TECH ENGINEER OCH FEMALE TECHNICAL ENGINEER

Är du klar med ledare på ditt företag och vill rekrytera fler personer inom tekniska aspekter? Ta en titt på våra två andra talangprogram - Female Tech Engineer och Female Technical Engineer.

bottom of page